top of page
Zoeken

Personal Training


In 2014 maakt Jan voor het eerst kennis met Personal Training wanneer hij aan de slag gaat bij Stefan Alfons van Totally In Shape in Groningen. Drie jaar later start hij als zelfstandig ondernemer op het gebied van Personal Training in zijn eigen onderneming Spartan PT.


Naast zijn reguliere baan traint hij vele klanten. Als Oud-Marinier beleeft hij veel plezier aan het geven van de lessen, helemaal wanneer hij op een gegeven moment wekelijks een groep veteranen op bezoek krijgt om te trainen.


Jan wordt in zijn werk als Personal Trainer gewaardeerd om zijn enthousiasme, empathie, betrokkenheid, deskundigheid en motiverende manier van trainen.

Nu hij zijn onderneming Boksend Ontwikkelen is gestart, komen er opnieuw vragen of Jan ook Personal Training geeft in Emmen.


En zolang sport de rode draad is, kan hij hierop alleen maar met 'ja tuurlijk' antwoorden. Maar wel op een unieke manier passend bij Boksend Ontwikkelen: een dynamische mix van bokstechnieken en personal training, afgestemd op de specifieke doelen en behoeften van de klant.


Dus ben je op zoek naar een betrokken, deskundige Personal Trainer die samen met jou de uitdaging aan gaat om de beste versie van jezelf te worden? Neem dan snel contact op!
28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page