top of page
Studenten zitten op trap

INSTELLING

Boksend Ontwikkelen verzorgt zowel individuele- als groepsprogramma's voor zorg- en onderwijsinstellingen. Gericht op jeugd en volwassenen die op de één of andere manier vastlopen in het dagelijkse leven. Boksen wordt ingezet als pedagogisch middel binnen deze instellingen om gedrag te leren herkennen en te reguleren. 

 

Hierbij maakt Boksend Ontwikkelen gebruik van de afkorting BOKS.

De 4 letters B-O-K-S staan voor Bewegen-Ontdekken-Koppelen-Stappen zetten.

 

Door te bewegen leert de deelnemer zichzelf weer ontdekken door te kijken, voelen en te luisteren. Praktijksituaties worden besproken en gekoppeld door het boksen als middel in te zetten. Hierna zetten we stappen om het geleerde in de praktijk toe te passen.

 

Maatwerk bij iedere training

 

Trainingen zijn ervoor om deelnemers te inspireren en te helpen om intrinsiek gemotiveerd te raken om vaardigheden te verbeteren en hun gedrag te veranderen. Dit vergt maatwerk. Het boksen kan in worden gezet als middel om bij te dragen aan zelfdiscipline, zelfvertrouwen, stressvermindering en het reguleren van gedrag en emoties, zoals het kanaliseren van agressie op een positieve manier, maar ook het verbeteren van weerbaarheid.

Veilige omgeving

Boksend Ontwikkelen zorgt voor een veilige, ondersteunende omgeving waarbij de deelnemers zich op hun gemak voelen om hun emoties te uiten en leren van hun ervaringen. Aan het begin en einde van de training gaan we de zorgen bespreekbaar maken en werken aan de eigen ontwikkeling.

Effectiviteit

 

Boksend Ontwikkelen gelooft in de kracht van het ervaringsleren en met name het praktijkgericht werken. Deze methode combineert bokscoaching met psychologische inzichten en persoonlijke ontwikkelingstechnieken om deelnemers te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten, assertiever te worden en effectiever om te gaan met agressie. Doel hiervan is dat de deelnemer zich zekerder gaat voelen.

Het aanbod met praktische leerinterventies zijn direct toepasbaar in de praktijk (dagelijks leven), waardoor de training zinvol wordt voor de deelnemers.

Tarieven

 

Het tarief voor bedrijven en instellingen bedraag € 145,00 per uur excl. btw.

BENIEUWD WAT BOKSEND ONTWIKKELEN VOOR JOUW ORGANISATIE KAN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP!

bottom of page