top of page
Open Space Office

BEDRIJF

Boksend Ontwikkelen bevordert duurzame inzetbaarheid binnen bedrijven door middel van preventieve trainingen en interventies die de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers ondersteunen.

 

Als basis het boksen gecombineerd met het aanbieden van weerbaarheidsprogramma's kunnen medewerkers vaardigheden ontwikkelen om stress te verminderen, conflicten op te lossen en hun zelfvertrouwen te vergroten, wat hun algehele welzijn en prestaties op de lange termijn ten goede komt.

 

Dit resulteert in een veerkrachtiger personeelsbestand dat beter in staat is om zich aan te passen aan veranderingen en uitdagingen binnen de werkomgeving. Dit alles afgestemd op de persoonlijke behoefte van de werknemers.

VOORDELEN BOKSEND ONTWIKKELEN

1. STRESSMANAGEMENT: boksen biedt een uitlaatklep voor stress en spanningen, waardoor medewerkers beter kunnen omgaan met werk gerelateerde druk.

2. ZELFVERTROUWEN: door bokscoaching kunnen medewerkers hun zelfvertrouwen vergroten, wat zich vertaalt naar een positievere houding ten opzichte van uitdagingen op het werk.

3. TEAMWORK EN COMMUNICATIE: boksen vereist samenwerking en effectieve communicatie, wat de teamdynamiek en samenwerking binnen het bedrijf kan versterken.

4. EMOTIONELE INTELLIGENTIE: boksend ontwikkelen helpt medewerkers emoties beter begrijpen en beheersen, wat essentieel is voor effectieve communicatie en conflictoplossing op de werkvloer.

5. FYSIEKE GEZONDHEID: boksen is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging, wat bijdraagt aan het verminderen van ziekteverzuim en het bevorderen van algemeen welzijn onder medewerkers.

Tarieven

 

Het tarief voor bedrijven en instellingen bedraag € 145,00 per uur excl. btw

 

BENIEUWD WAT BOKSEND ONTWIKKELEN VOOR JOUW BEDRIJF KAN BETEKENEN? NEEM GERUST CONTACT OP!

bottom of page